disa fjalë rreth nesh

Eder Furniture
Shpk

Eder Furniture Shpk është një ndërmarrje si rezultat i një tradite shumë vjeçare në fushën e prodhimit të mobiljeve dhe arredimeve. Me një eksperiencë 55 vjeçare, Eder Furniture vazhdon të ruajë traditën dhe kualitetin e prodhimit duke qendruar në krye të cilësisë së punës. 

Rezultati i shumë viteve punë sjell sot në Eder Furniture një gamë të gjerë produktesh dhe shërbimesh të cilat prodhohen në kohë rekord, me cilësinë të jashtëzakonshme shërbimit dhe cilësie duke plotësuar çdo nevojë dhe kërkesë të klientëve.

ekselencë

Traditë
ekselence

Nisur në vitet 70′ me vegla primitive dhe punime të thjeshta, sot Eder Furniture disponon makineri të teknologjisë më të avancuar në fushën e prodhimit të mobiljeve. 

55

vjet

që udhëheqim tregun
e prodhimit të mobiljeve
në Shqipëri

Çfarë bëjmë ne?

Eder Furniture merret me prodhimin e mobiljeve, arredimin e shtëpiave, kuzhinave, hotele dhe më shumë

Projektet tona

Shikoni punimet tona ndër vite me klientë shqiptarë dhe të huaj. Ne jemi të gatshëm të punojmë me projektin tuaj të ardhshëm

Dëshironi të na kontaktoni për projektin tuaj? 

Na shkruaj tani

sqShqip
en_USEnglish sqShqip